Футболистът на Локомотив (София) - Димитър Митков, даде специално интервю

...
Футболистът на Локомотив (София) - Димитър Митков, даде специално интервю
Коментари Харесай

Димитър Митков: Срещу Лудогорец ни трябва пълна концентрация


Футболистът на Локомотив (София) - Димитър Митков, даде особено изявление пред " Гонг ", в което приказва за развиването на тима под ръковдството на Станислав Генчев, за идната среща с Лудогорец, като обърна внимание и на протичащото се в националния тим на България.

- Здравей Митко, по какъв начин си, съумя ли да си починеш най-малко малко през тази пауза?

- Здравейте, ами да, починах си, имахме задоволително време да се възстановим и да се върнем с цялостни сили.

- Доста неща се трансформираха, само че мисля че, най-основното от тях е работата в тренировачния развой.

- Това сигурно е по този начин и го имам вяра, съответни цели не сме си поставяли, всеки мач излизаме оптимално съсредоточени да играем за трите точки.

- Може би това, че ми липсваше опит. Там изиграх едни от първите си мачове в efbet Лига и мисля, че точно опитът беше това, което не ми доближаваше.

- Това не ме притеснявя изобщо, мисля че в верния миг нещата ще се наредят още веднъж.

- Абсолютно, това е обикновено след победа над Левски, само че не би трябвало да са главозамайваме, а да се концентрираме, тъй като всеки един мач ни носи по три точки. Срещу всеки противник би трябвало да сме изцяло готови и да не подценяваме никого.

- Да, сигурно. Спартак Варна е тима, в който съм израстнал като дете и по този начин ми е оставил доста хубави мемоари. Съжалявам, че навръх тях се случи да отбележа два гола, само че във футбола е по този начин

- Мисля, че ще се получи много забавен мач тук в Надежда. Трябва да сме безусловно съсредоточени от първата до последната минута против тим като Лудогорец, тъй като знаем с какви футболисти разполага.

- Те разполагат с доста качествени играчи и мисля, че би трябвало да сме концетрирани както в отбрана, по този начин и в офанзива и да си излозваме опциите, а можи би точно това ще ни донесе триумф.

- Аз не бих желал да разясня останалите тимове. Конкретно за нашия отбор мисля,
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР