Футболистът на Локомотив Пловдив – Бирсент Карагерен, получи наградата си

...
Футболистът на Локомотив Пловдив – Бирсент Карагерен, получи наградата си
Коментари Харесай

Карагарен: Предпочитам чужбина, но при добра оферта може и България

Футболистът на Локомотив Пловдив – Бирсент Карагерен, получи премията си за най-хубав състезател на 26-ия кръг в efbet Лига. Българският национал съобщи, че най-хубавото нещо е да играеш за родината си.

Номер 9 в състава на пловдивчани показа също, че се надява със мощни изяви в последните няколко мача да заслужи повиквателна за „ лъвовете “ за срещите през юни. Той не пропусна да разяснява и бъдещето си в състава на „ железничарите “, като не изключи трансфер през летния трансферен прозорец.

"Винаги съм подготвен за националния тим, това е най-хубавото нещо, да играеш за родината си. За да съм в националния тим, би трябвало във всеки един мач положително лице, с цел да може треньорът да ме харесва и повика. Силно се надявам с положителни игри в последните 2-3 мача да бъда извикан, само че това зависи от мен ", стартира Карагерен.

"Доста значими мачове имаме, от тях зависи дали ще се класираме за бараж. Играем във всеки мач за победа, само че в последно време не ни се получава, може би доза шанс. Надявам се в тези два мача да покажем положително лице и да се поздравим с триумф ", показа той.

Карагерен разяснява и новия треньор на "смърфовете " Александър Томаш. "Той е много по-агресивен и постоянно желае повече и повече от футболисти. Дори и да направиш това, той по-късно споделя, че може и повече да направиш за тима. Винаги желае да се влагаш на 100 % в тренировките. Ако не го правиш, може да те изгони от тренировката. Той е по-агресивен, по-директен, споделя на всеки какво може да направи, с цел да помогне на тима. Трябва време, идва нов треньор, има други визии и желае разнообразни неща от футболистите. Три години сме правили едно нещо и в този момент започваме напълно друго. Трябва време и мисля, че нещата ще се оправят ", сподели играчът на пловдивчани.

Футболистът разкри, че има контракт за още две години със своя клуб, само че не изключи възможен трансфер през лятото. "Знам, че има интерес, само че съществени ползи с оферта към клуба към момента не са пристигнали. Ако се показва добре в последните мачове, може би ще пристигна добра оферта. Предпочитам да опитам в чужбина, само че не държа 100 %. Ако има добра оферта за клуба и мен, може да играя и в България ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР