Футболистът на Ливърпул Садио Мане се прибра в родния си

...
Футболистът на Ливърпул Садио Мане се прибра в родния си
Коментари Харесай

Садио Мане игра на кален терен в родния си град

Футболистът на Ливърпул Садио Мане се прибра в родния си град Бамбали, с цел да взе участие във футболен мач.

Сенегалецът бе на терена с различен някогашен футболист на мърсисайдци Ел Хаджи Диуф. Бившият нападател на Нюкасъл Папис Сисе също се включи в срещата. Националите Мбайе Диан и Десире Сегбе също взеха присъединяване в мача.

Двубоят се състоя на един от терените, на които звездата на Сенегал за първи път играе футбол. Кадрите на локалните медии демонстрират, че теренът, който събра редица звезди е в окаяно положение. По време на срещата валя мощен дъжд. По неравния терен липсваше трева, а в хода на дуела се образуваха и локви.

Sadio Mane playing in a charity match back in his hometown of Banbali in Senegal ️

(via sadiomane/Instagram)
— ESPN FC (@ESPNFC)

Крилото на британския гранд даде обещание да помогне финансово с реновирането на терена. Връзката на футболиста със своите сънародници е доста мощна. Играчът постоянно подарява суми на локалните учебни заведения и лечебни заведения. След като Сенегал завоюва Купата на африканските народи, тимът отпразнува успеха с церемониал по улиците на Дакар.

Преди седмици кореспондент уведоми Садио Мане, че неговите сънародници желаят той да напусне Ливърпул и да се причисли към Байерн Мюнхен. Мане шеговито отговори, че ще се радва да извърши желанията на хората, въпреки по-късно да се извини за думите си, с които обиди почитатели на Ливърпул.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР