Футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев заяви, че Андриан Краев ще

...
Футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев заяви, че Андриан Краев ще
Коментари Харесай

Галчев: Няма нищо лошо, че ще пътуваме с ЦСКА

Футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев съобщи, че Андриан Краев ще липсва на отбора. Галчев се надява, че халфът въпреки всичко ще откри метод да възобнови контракта си с клуба и ще остане при " сините ".

" Готови сме, тренирахме два дни. Нормални тренировки. Сега отиваме главната част да създадем. Трябва да се върнем оптимално готови за идния сезон ", разяснява Галчев.

" Разбира се, с всяка подготовка надграждаме. Получават ни се нещата първите два дни. За това е подготовката, с цел да бъдем оптимално добре готови. Вникваме в нещата, които изисква треньорът ", добави бранителят.

" Ако управлението ми даде късмет, аз ще се възползвам оптимално. "

" Фабио Лима през днешния ден тренира с нас. Приемаме го като всеки един чужденец. Той става част от нашето семейство и няма да има проблем с вкарването в тима ".

" Разбира се, с Роналдо не са малко мачовете. Винаги сме се разбирали доста добре. И отвън терена сме били другари. Ще липсва на тима. "

" Андриан е съществена част от тима. Ще липсва в нашата съблекалня. Надявам да му се получат нещата. За целия тим ще бъде добре, в случай че се схванат. Той е мой другар и аз стоя зад него ", добави Галчев.

" Няма нищо неприятно, че ще пътуваме с ЦСКА. Познаваме се с множеството момчета. Няма нищо неприятно.

Ние сме експерти ", сподели още Патрик-Габриел Галчев.
 Линдсет няма да завързва другарства с левскари в самолета
Линдсет няма да завързва другарства с левскари в самолета

" Скаршем е задоволително добър футболист "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР