Футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев даде интервю за Дарик радио.

...
Футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев даде интервю за Дарик радио.
Коментари Харесай

Галчев: Искам да докажа, че в Левски не съм само пълнеж

Футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев даде изявление за " Дарик " радио. Той разяснява резултатите на Левски в контролите и показа упованията си за пролетния дял от сезона.

" Ние сме тук на подготовка. Това са контролни срещи и успехите ни дават убеденост. Не ни се отразяват загубите. Ние сме Левски, само че това са контролни срещи. Подготвяме се за шампионата и там е по-важно, в сравнение с тези контролни срещи ", съобщи играчът на " сините ".

" Чувствам се доста добре, упражнявам всеки ден крепко. Опитвам се да върша това, което желае треньорският щаб от мене и мисля, че се намирам в една много добра форма. Както физически, по този начин и на терена. Чувствам се добре и каквото покажа ", продължи той.

" Смятам, че Левски ще е по-силен през втория полусезон. Сега към този момент като имаме повече време с треньорите. Започнахме много небрежно подготовката лятото. Беше по-трудно да влезем в новите условия на треньора, въпреки всичко от жанр на жанр преминахме. В момента имаме повече време дружно, а тренировките са по-тактически от лятото ".

" Харесва ми стила, който постанова Николай Костов. Това е модерният футбол в днешно време. Надявам се да съумяваме да осъществяваме условията на треньора. Придава ми повече самочувствие, че се обрисува да съм титулярния десен бек на Левски. Искам да се потвърдя. Аз съм към този момент три години в мъжкия тим. Искам да потвърдя, че не съм просто заряд, както доста хора ме назовават. Искам да потвърдя на всички, че заслужавам да съм тук ", показа Патрик-Габриел.

" Харесва ми тази роля, в случай че би трябвало да бъда почтен, тъй като изисква повече игра от бековете с топка. Не е типичният бек, който просто да тича напред и обратно. С съвременни бекове играе Левски сега и това на мен ми харесва ".

" Не мога да обясня за какво младите не желаят да са бекове. Аз почнах като крило. До последно бях крило. Като ме качиха в първия тим първо щабът на Хубчев ме направиха бек. Явно нямаше хора тогава. Може би се показах добре и взеха решение всички треньори по-късно да ме постановат като бек. Честно да си кажа се усещам доста добре на тази позиция. Както се развива футболът, много млади ще желаят да са бекове ".

" Ако се представям добре и господин Илиан Илиев реши да ме повика в националния, аз постоянно съм подготвен да защищавам националната емблема. Това е една горделивост, една чест за мен, тъй че това към този момент си зависи от мен и в случай че ме харесва треньорският щаб, съм подготвен на всичко ".

" В момента в тима има доста огромно въодушевление. Всичките сме задружни, забавляваме се дружно, смеем се дружно и упражняваме на 100%. Мога да кажа, че сносно се разбираме посред ни. Аз особено не виждам другите съперници, а единствено нас. Очаквам преобладаващ Левски през втория полусезон, който да вземе това, което му беше отнето първия полусезон, а точно много точки против по-слаби противници от нас ", разкри футболистът.

" Винаги го е имало този проблем при нас, че против по-нископоставените тимове играем по-трудно. Като дойдат по-големите тимове в България, пък и Европа, става нещо в нас и започваме да играем това, което се желае от нас. Може би, тъй като сме много млади в тима и всеки желае да се потвърждава против огромни. Никога не е имало подценяване към нито един тим, просто по този начин очевидно се получава в миналото. По-трудно ни е, когато някой се затвори. Ние обичаме да се надиграваме. Това е нашият жанр. Ще ни е по-трудно, когато тимовете се затварят. Ние обаче сме подготвени за безусловно всичко ".

" Пожелавам на почитателите да изиграят една прелестна година, да не престават да ни поддържат както постоянно, да пълнят стадионите и просто да са там и да обичат мощно тима както до момента ", сподели още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР