Футболистът на Левски Мартин Райнов говори пред ТВ+ за престоя

...
Футболистът на Левски Мартин Райнов говори пред ТВ+ за престоя
Коментари Харесай

Мартин Райнов: Ще дойдат и по-хубави дни за Левски

Футболистът на Левски Мартин Райнов приказва пред ТВ+ за престоя си на " Герена " и за атмосферата в " синия " клуб.

" В Левски има въодушевление, сигурно то не е доста положително, защото резултатите и играта не са ни положителни. Ние всички го осъзнаваме, тежи ни това нещо, само че ще дойдат и по-хубави дни за Левски. Както се споделя – и на нашата улица ще изгрее слънце. С право имате забележки към нашата игра, треньорът също има същите много огромни забележки към нас. Опитваме се да работим и рано или късно нещата ще се оправят. На мен персонално и на моите съотборници сигурно това нещо ни тежи, като не съумяваме да играем добре и да побеждаваме. Кога ще се случи? Надявам се скоро. Клиширан отговор, само че работим и това е пътят ", съобщи Райнов пред ТВ+.

" Трябва да изградим един добър тим и когато това стане, да стартираме да играем добре. Постепенно нещата ще тръгнат от единствено себе си. Искрата е, когато спечелиш един мач, когато публиката е на стадиона и стартира да те подвига. Това е искрата, която на нас, футболистите ни стига! Само един мач е задоволителен. Но с цел да тръгнем нагоре, с цел да печелим трофеи и така нататък, би трябвало да се построи тим, би трябвало време. "

" Г-н Стоянович промени много неща, пробва се да ги промени. Един доста добър треньор, доста добър мотиватор, добър човек, с който можеш да разговаряш за твоите проблеми. Има нрав на победител, което на мен ми прави най-голямо усещане. Опитва се да ни го съобщи, само че сякаш още не можем да го хванем. "

" Не бих споделил, че е неточност. Опитах се да употребявам момента, тъй като бях свободен сътрудник, да си намеря тим в чужбина. Имах няколко предложения, само че реших, че не са толкоз положителни за мен. Изчаках до последно, Коронавирус рецесията много се отрази на пазара във футбола и взех решение да се върна. Имах предложения и от други тимове в България, само че както съм казвал и преди, Левски ми остави малката врата отворена и аз не желая да играя за различен български тим, когато Левски ме желае ", призна Райнов във връзка раздялата си със " сините " предходната година.

" Много желаех да дойда и да опровергая всички подозрения във почитателите на Левски. Може би душевен се бях затормозил. Бях си сложил високи цели и самичък се обърках. Трябваше ми малко време, няколко месеца и се оправих. "

" Мечтая за победи с Левски, желая доста да спечелим купа с Левски и да зарадваме доста хора, тъй като те в действителност го заслужават. В персонален проект си поисквам естествено да съм здрав, да имам положително семейство, моите другари и семейство да бъдат живи и здрави. Съвсем елементарни неща ", съобщи полузащитникът на " сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР