Футболистът на Левски Илиян Стефанов заяви, че ще се бори

...
Футболистът на Левски Илиян Стефанов заяви, че ще се бори
Коментари Харесай

Илиян Стефанов: Никога няма да извивам ръцете на Левски

Футболистът на Левски Илиян Стефанов съобщи, че ще се бори за титулярно място в тима. През есента героят от финала за Купата на България против ЦСКА играеше скромна роля на " Герена ". Дори се заприказва, че управлението му е вдигнало мерника и му търси настойчиво нов тим.

Ето какво съобщи той пред БЛИЦ: 

" За новата година си поисквам най-много здраве, да сме щастливи от делата ни и от ден на ден да се радваме на живота и да оценяваме дребните моменти в него.

Изградил съм се с помощта на интервали, в които ми е било доста мъчно. Изпитвал съм жестока болежка и съм страдал. Извличам си поуките от миналата година - кое съм пра-вил по-добре, в кой аспект мога да поправям някои съставни елементи. По-мотивиран съм за новата година да покажа най-хубавото от себе си, даже да покажа това, което е мъчно да го изкарам.

Загубих татко си миналата година, доста тежък миг беше. Той е индивидът, който ме възпламени и ме записа да играя футбол. Беше голяма болежка, макар че доста другари ми споделяха, че не ми проличава. Стараех се да не заразявам хората с тази сила, която не я искам на никого. Външно, когато съм показвал благополучие, усмивки, смях и угриженост, до момента в който вътрешно много.ми е било тегаво. Много съм бил под напрежение, доста ми е било тежко.

" Софиянец съм, доста си обичам града, тук прекарах празниците. Преди това с годеницата ми пътувахме до Виена, ходихме до Алпите, до Халщат, доста ни хареса. Страшни последователи сме на това да пътуваме. Да виждаш други култури, нови хора, разнообразни привички - това доста ме отваря. Да, любознанието е голямо при мен. Искаме да отидем и в Япония. Мечта ми е да бъда и в Китай. Да, изучавам и китайски. Перфектно зная британски, италиански - също. Мога да приказвам и на испански и португалски.

" Когато преподписвах с Левски, не съм поставял условия на масата. Защото доста добре разбирам обстановката, в която се намира клубът. Уча финанси и доста добре разбирам какъв брой е мъчно хората да заплащат заплати, задължения, да се намират и спомагателни средства за ободряване на клуба, на състава. Преговорите ми минаха доста бързо, не съм поставял никакви условия, тъй като съм съзнателен и знам какво съставлява клубът, знам в каква обстановка е, разбрахме се за един ден. Преговарях със Станимир Стоилов, доста бързо си стиснахме ръцете. Никога няма да се опитам да извия ръцете на Левски, тъй като съм на " Герена " от дете - от 6 до 16-годишен, след което се върнах. Много съм благополучен и горделив, че съм в Левски ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР