Футболистът на Левски Хали Тиам заяви, че очаква отборът да

...
Футболистът на Левски Хали Тиам заяви, че очаква отборът да
Коментари Харесай

Хали Тиам: Очаквам да извоюваме добра преднина преди реванша

Футболистът на Левски Хали Тиам съобщи, че чака тимът да извоюва добра предни реванша против ЦСКА в полуфинала за Купата на България.

Агресия. Това е основната дума, която би трябвало да е водещият детайл в представянето на Левски против ЦСКА за Купата. Един от най-сърцатите футболисти в синия тим Хали Тиам е безапелационен, че победител в полуфиналния конфликт ще е по-борбеният отбор.

„ Борбата е доста значима част от футбола. Единоборствата от време на време са основни за изхода на дуела. Всъщност колкото повече противоречиви топки печелиш, толкоз по-голяма е вероятността да победиш. Моята позиция на терена изисква всички тези неща. Аз съм подобен вид футболист – нападателен “, разяснява Тиам.

„ Очаквам да спечелим мача с ЦСКА и да извоюваме добра преднина преди реванша. Това желаеме и работим всеки ден с цел да го реализираме. Трябва да покажем максимума от опциите си. Ше създадем всичко по силите си с цел да победим “, добави той.

„ Всеки път излизаме като тим на терена с една единствена цел – да спечелим мача. Но от време на време във футбола нещата не се получават както ти се желае, само че най-важният ни дуел в този момент е този с ЦСКА. Трябва да се надигнем на крайници и да покажем, че ние сме тук и сме Левски”.

Тиам не запомни с положително последният мач против ЦСКА. Освен разочарованието от загубата, сенегалецът понесе и още един тежък удар. Каранга счупи носа му при едно единоборство и заради тази причина Тиам към този момент играе с защитна маска.

„ Сега съм по-добре, Моят нос беше строшен в предходния дуел. Помня този миг. Сега няма проблем. ЦСКА, само че най-важното е да спечелим. Доколото знам той няма да играе, само че това няма никакво значение. Нашата цел е само победа. “

Дефанзивният халф опита да повдигне настроението на почитателите на Левски със мощно заричане:

„ Призовавам почитателите да са подготвени както за първия мач, по този начин и за реванша с ЦСКА. Защото ние ще ги победим и ще си отстраним,защото ние ще отидем на финала с цел да спечелим Купата “, сподели още Хали Тиам.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР