Футболистът на Левски Георги Миланов сподели, че кариерата му се

...
Футболистът на Левски Георги Миланов сподели, че кариерата му се
Коментари Харесай

Георги Миланов: С офертата на Левски се преобрази кариерата ми

Футболистът на Левски Георги Миланов показа, че кариерата му се е възродила след прекосяването при " сините ".

В изявление за предаването " Арена спорт " полузащитникът разкри, че от самото начало е вярвал, че ще завоюва трофей със столичния клуб още през първата година.

" Не е изненада за мен. Аз съм човек, който доста се труди за всичко. Когато бях без тим, съблюдавах специфична стратегия. Винаги съм се грижил за тялото си. С офертата на Левски се преобрази кариерата ми. Чувствам се благополучен. Вярвах, че ще печеля трофей с Левски още първата година ", съобщи той.

Според него старши треньорът Станимир Стоилов и правилните почитатели са главните лица, които издигат клуба на мечтаното равнище.

" Като пристигнах нещата бяха тежки първите седмици. С появяването на господин Стоилов нещата си пристигнаха на мястото. Заедно с почитателите на Левски и господин Стоилов направихме нещо, което ще се помни дълги години. Надявам се да продължим във възходяща линия ", добави той.

Роденият в гр. Левски играч е впечатлен от летните попълнения и окуражен за идния конфликт с ПАОК в евротурнирите.

" Левски направи три класни попълнения. Попето е извънреден футболист, който може да даде доста. Роналдо има извънреден дрибъл и страхотна скорост. Чакат ни два тежки мача против ПАОК. Те са любимец, с по-голям бюджет и по-големи обичаи през последните години, само че ще мечтаем ", добави той.

Вижте цялото изявление с футболиста във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР