Футболистът на Левски Георги Миланов даде интервю за колегите от

...
Футболистът на Левски Георги Миланов даде интервю за колегите от
Коментари Харесай

Георги Миланов: Суперкупата е много важна за нас, трябва да подходим сериозно

Футболистът на Левски Георги Миланов даде изявление за сътрудниците от dsport часове преди мача за Суперкупата сред " сините " и първенеца Лудогорец. Полузащитникът показа, че Суперкупата за него е него е нещо огромно и в случай че столичани я завоюват, може да им даде подтик в шампионата. 

" Чувстваме се подготвени, обикновено е. Суперкупата е един трофей. От какъв брой години не си припомням Левски да я е печелил. Така че Суперкупата доста хора я подценяват, само че в нашата обстановка е доста значимо да я вземем. Ще има доста наши почитатели, за което в действителност съм признателен. Надявам се да спечелим този трофей, тъй като за мен персонално е извънредно значимо да го спечелим. Колкото повече побеждаваш, повече титли, по този начин се гради тимът и самочувствието. Ще ни даде подтик за оставащото състезание ", стартира Георги Миланов.

" Лудогорец и извънредно мощен противник. Свикнали са да играят против доста аудитория, която не ги поддържа. За нас ще е извънредно значимо нашите почитатели да са повече на трибуните. Надявам се да има над 20 хиляди и да се надяваме те да ни дадат огромна мотивация. Ако някой си мисли, че Суперкупата е нещо малко, за мен е доста огромно ", продължи той.
 Сблъсъкът за Суперкупата ще бъде излъчен в още две страни
Сблъсъкът за Суперкупата ще бъде излъчен в още две страни

Вижте кои са те

" От една страна почитателите ще ни дадат огромен подтик, както са го правили тук против ПАОК и Лудогорец. Мисля, че е доста значимо като тим да играем пред такава огромна аудитория. На мен персонално доста ми оказват помощ, уповавам се и на моите съотборници. Няма по какъв начин единствено почитателите да завоюват този мач. Трябва извънредно съществено да подходим. Ще е тежък дуел, тъй като Лудогорец се намира в добра форма. Имат доста положителни футболисти. Надявам се да покажем една добра игра и мачът ще е 90 минути, да се реши в наша изгода. Да не чакаме дузпите ", призна играчът на " сините ".

" Не е доста желан разновидността дузпи, само че каквото пристигна. Ние ще дадем всичко допустимо да спечелим мача. Няма да избягаме от дузпите, ще бием ".

" Ние сме тим, който всеки един значим футболист, в случай че излезе, е огромна липса. Ноа е извънреден експерт. Жалко за тази обстановка. За мен той беше предизвикан и малко пресилено му дадоха този червен картон. Има го това нещо. И в други мачове са ни липсвали основни футболисти и сме се справяли. Надявам се и в този момент без него да се оправим по най-хубавия метод ", разяснява Георги Миланов по отношение на наказването на Ноа Сонко Сундберг поради аления му картон против Ботев Враца.
 Стойчо Стоев: Това е край без напрежение, носи единствено авторитет
Стойчо Стоев: Това е край без напрежение, носи единствено авторитет

" За Левски спечелването на Суперкупата ще бъде още един подарък към почитателите "

" За Лудогорец може би този трофей не е от огромно значение. Те последните години печелят доста трофей. Аз съм окуражен да прибави още титли. Надявам се да създадем добър мач. Сън е малко, само че ние сме си го извоювали това. Футбол е, виждате какви резултати стават по Европа. Аз съм сигурен, че ще дадем всичко от себе си да зарадваме нашата аудитория ".

" Ако погледнем резултатите на Лудогорец, те под 4-5 гола не падат на мач. Получават се атрактивни мачове. Сигурен съм, че този мач е доста друг от техните, които са играли преди 2-3 седмици. Имат недостатъци, имат и мощни страни. Не желая да влизам в детайлности, само че мощен тим е. Много хора споделят, че това не е Лудогорец отпреди 4-5 години. Може би е по този начин, само че този Лудогорец е задоволително мощен. Сигурен съм, че ще ни е доста мъчно да победим ".

" Когато пристигнах в Левски, в тима се привлякоха все млади чужденци. От школата има млади момчета. За мен като футболист на Левски към този момент от една година е изключителна отговорност да играя с тези млади момчета. Да, те имат доста качества, само че вършат и доста обикновени неточности, което е напълно обикновено в растежа. Има 4-5 футболист на по 20-21 години. Наистина за мен е наслаждение, само че и огромна отговорност да играя с тях. Надявам се през тези месеци те да се развиват. Виждам, че се развиват всеки един ден. Щастлив съм да играя с такива млади футболисти. С идването на Ивелин малко сме 50/50. Надявам се по най-бързия метод да влезе. Показа към този момент доста добра игра, макар че играе по-малко. Внимава се доста с него. Надявам се тези футболисти да израснат и Левски да завоюва хубави пари след време ".

" Тениската на Левски тежи. За мен не е проблем. Винаги съм играл в тимове, които са първенци, борят се да печелят трофеи. Не е нещо ново. Когато играеш с по-млади футболисти, отговорността е повече, само че аз съм привикнал и ще дам всичко от себе си тези футболисти да се развиват и Левски да има положителни игри ", приключи Георги Миланов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР