Футболистът на Левски Джавад Ел Джемили заяви, че целта пред

...
Футболистът на Левски Джавад Ел Джемили заяви, че целта пред
Коментари Харесай

Джавад Ел Джемили: Ние сме Левски, искаме в Европа

Футболистът на Левски Джавад Ел Джемили съобщи, че задачата пред „ сините “ е да се класират за европейските клубни шампионати.

„ Много съм благополучен да получа тази премия. Благодарен съм на моите съотборници за това, което вършим дружно. Надявам се да вкарам още доста голове “, стартира Джемили, който получи премията за най-хубавия футболист в 14-ия кръг на шампионата.

„ Напуснаха ни значими футболисти, само че ние продължаваме да работим по същия метод, както преди. Ще нагодим тактиката си на игра и към новите играчи и ще продължим да печелим “, добави той.

„ Ние би трябвало да продължим да побеждаваме и ще вършим това и за в бъдеще. Играем мач за мач. Сега мислим за идния в Пазарджик. “

„ Ние сме Левски и може да се противопоставим против всеки противник, може да победим всеки.

Ще го потвърдим на терена. Мисля, че ще имаме задоволително сили да победим нашите противници. Нашата цел е да се класираме за присъединяване в европейските клубни шампионати “, добави футболистът на „ сините “.

„ Ние знаем на какво сме способни, знаем какво желаеме да реализираме и най-важното е, че знаем по какъв начин да го създадем. “

„ Хебър е добър тим. В първия мач ние ги победихме, във втория – те ни победиха.

В никакъв случай няма да ги подценим. Трябва да бъдем деликатни и да играем на 100%, с цел да победим “, приключи Джавад Ел Джемили.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР