Футболистът на Левски Джавад Ел Джемили отбеляза два гола при

...
Футболистът на Левски Джавад Ел Джемили отбеляза два гола при
Коментари Харесай

Ел Джемили: Придържахме се към плана и това ни се отплати, треньорът ми помогна със съвет

Футболистът на Левски Джавад Ел Джемили означи два гола при разгрома с 6:0 над Локомотив (София) в дуел от третия кръг на efbet Лига и справедливо беше определен за игра на мача.

" Да, мисля, че ние доминирахме. Придържахме се към проекта и това ни се отплати ", съобщи той пред сътрудниците от " Диема Спорт " минути след края на мача на стадион " Георги Аспарухов. Имахме предпочитание да отбележим колкото може повече ", добави той.
 Левски - Локомотив (София) 6:0 в мач от efbet Лига
Без благосклонност! Левски разруши Локо (София) с 6:0!

Вижте детайлности

Той не пожела да открои себе си за мощния мач и головете: " За нас не е значимо кой се разписва, а е значимо да има голове, които да носят победи "

" Единственото бе, че на позицията, на която бях, трябваше да се върна по-назад като №10, а по-късно да отивам напред като №9 ", изясни той позицията в центъра на офанзивата, на която игра в мача против Локо София.

" Чувствах се добре, треньорът ми оказа помощ със съвет преди мача и нещата се получиха добре ", разкри Ел Джемили за препоръките, получени от старши треньора Николай Костов.

" Трябва да работим както до момента и да влезем в този дуел с желанието да спечелим. Искаме даже още повече ", сподели той по отношение на идния реванш против Шкупи в Лигата на конференциите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР