Футболистът на Интер - Милан Шкриниар, отпадна от плановете на

...
Футболистът на Интер - Милан Шкриниар, отпадна от плановете на
Коментари Харесай

Шкриниар пропуска мачовете на Словакия

Футболистът на Интер - Милан Шкриниар, отпадна от проектите на селекционера на Словакия за идните дуели с Люксембург и Босна и Херцеговина от европейските квалификации. 28-годишният бранител пропусна последните пет мача на „ нерадзурите “ поради болки в гърба, само че все пак одобри повиквателната на Франческо Кайсона.

След като бе прегледан от лекарите на националния тим обаче стана ясно, че положението му по никакъв начин не е положително и той няма по какъв начин да вземе присъединяване във въпросните дуели.

„ Шкриниар се свърза с мен преди към месец, казвайки, че има болки в гърба. В Милано той стартира физиотерапия и медицински грижи, които обаче не помогнаха. Направен му бе ядрено-магнитен резонанс, който сподели, че има увреждане на междупрешленния диск. Той продължи с физиотерапията, само че положението му се утежни. В момента той усеща болежка даже и неподвижен. Той не е в кондиция да ни помогне за идните мачове “, разгласи лекарят на националния тим на Словакия.

До този миг от Интер не бяха загатнали нищо за това, че играчът има увреждане на междупрешленния диск, а твърдяха, че той усеща болки поради прилепяне на седалишния нерв. Оказва се обаче, че състоянито му е много съществено и на този стадий няма изясненост по кое време ще може да се завърне на терена.
 
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР