Футболистът на Интер - Ашли Йънг разкри поредица от съвети,

...
Футболистът на Интер - Ашли Йънг разкри поредица от съвети,
Коментари Харесай

От Италия: Ашли Йънг с ключови съвети как да се пазим от заразяване в магазина

Футболистът на Интер - Ашли Йънг разкри поредност от препоръки, които всички хора би трябвало да съблюдават, когато отиват до магазина във време на пандемия. Чрез тях англичанинът се надява, че разпространяването на ковид може да бъде възспряно.

„ Здравейте на всички! Исках просто да споделя мислите си, защото сега пребивавам в Италия, епицентърът на вируса ", стартира той.

"Реално, супермаркетът е главната опасност, където можете да разпространите вируса и откъдето да го хванете. Говорейки със фамилията си и с другари вкъщи, стигаме до извода, че е полуда да си набавим храна. Запомнете – изолацията значи уединяване! В Италия се върви до магазина изненадващо спокойно…без конфликти за хранителни запаси, без празни лавици и най-много без проблеми с личния състав поради ограничение на покупките. В съвсем всеки случай единствено 1 човек пазари за цяло домакинство. Реденето на опашка е обикновено, само че не тъй като е за запасяване или от алчност. Супермаркетите ограничиха броя на хора, които могат да влизат когато и да е, тъй че в никакъв случай не е препълнено. Изчаквайте и бъдете търпеливи, с цел да влезете ", споделя Йънг.

"Ако би трябвало да употребявате асансьор, влизайте единствено с още един човек, по двама едновременно. И бъдете с лице към стената – не дишайте към другия ", поучава халфът-бекът.

"Винаги използвайте ръкавици от момента, в който излезете от колата! Не желаете да пипате колички, които са докосвани от непознати ръце. Стойте с ръкавиците, до момента в който се върнете в автомобила. Носете маска или шал, с цел да са ви покрити носът и устата ", продължава някогашният национал на Англия.

"Не разопаковайте покупките наоколо до нечий други. Направете място сред техните и своите, тъй че никоя от стоките ви да не допира непознатите. Тук не можем да слагаме нещата си на касата, до момента в който този пред нас не е завършил с заплащането ", разкрива досегашният състезател на Манчестър Юнайтед.

Това може да прозвучи жестоко, само че считайте останалите, които не са от вашето домакинство, по този начин като че ли са заболели от вируса, тъй като просто не се знае! Най-вече се пазете! Това вършим тук, не е преувеличаване, а предотвратяване. И запомнете, че останалите би трябвало да ви третират по същия метод, както вие тях. Не е ужасяващо, това е метод за съблюдаване на отдалеченост, с цел да се спасят животи ", приключва Ашли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР