Футболистът на холандския елитен Фортуна Ситард Хосе Родригес разкри, че

...
Футболистът на холандския елитен Фортуна Ситард Хосе Родригес разкри, че
Коментари Харесай

Провален талант: “Моуриньо ми обеща, че ще ме направи най-известният циганин”

Футболистът на холандския първокласен Фортуна Ситард Хосе Родригес разкри, че по време на интервала си в Реал Мадрид Жозе Моуриньо му е заречен, че ще го направи “най-известния ром в света”. Оттогава насам 23-годишният халф мина през отборите на Депортиво Ла Коруня, Галатасарай, Макаби Тел Авив и Майнц 05, откъдето е преотстъпен в холандския клуб.

“Когато нещо сходно ти се случи на тази възраст, не го оценяваш, тъй като още не познаваш себе си задоволително добре. Моу ми сподели: “Ще те направя най-известният ром на света”, а аз не стопирах да се дръзвам. Не мога да опиша с думи какво е възприятието, когато най-хубавият треньор ми говореше или ми даваше съвети”, съобщи пред AS играчът.
'Mourinho promised to make me the most famous gypsy alive'https://t.co/uMd1CYZZ5t
— Goal (@goal) September 28, 2018 През 2012 година, тогава 17-годишен, Родригес се трансформира в най-младият футболист на Реал, записвал минути за отбора в Шампионската лига, когато влезе като запаса против Аякс. “Изминаха 6 години и към момента ме помнят с това. Невероятно е”, споделя още халфът. Той обаче има единствено още 3 мача за мадридчани, измежду които 1 минута в дуел от Ла Лига.

“Когато си хлапе, вършиш глупави неща. Правих неща единствено с цел да ядосам треньора и да не играя. По-късно обаче осъзнаваш, че по този начин единствено вредиш на самия себе си. Разбираш какъв брой значимо е да играеш, тъй като спреш ли, престава да ти пука. Тогава даже и да ти заплащат добре и да имаш всичките пари на света, не си благополучен. Сега знам, че е нужно да работя крепко, тъй като би трябвало да сграбчиш опцията, когато тя дойде”, приключи Родригес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР