Футболистът на ФК ЦСКА 1948 Георги Русев сподели в интервю

...
Футболистът на ФК ЦСКА 1948 Георги Русев сподели в интервю
Коментари Харесай

Георги Русев: Голът срещу Сърбия един от най-щастливите моменти през моята кариера

Футболистът на ФК ЦСКА 1948 Георги Русев показа в изявление за предаването " Домът на футбола " на Diema sport, че голът, който означи при равенството 2:2 против Сърбия в Лесковац, в последния мач от квалификациите за Евро 2024 е един от щастливите моменти в кариерата му.

" Вкарах доста добър гол против Сърбия. Може би това беше един от най-щастливите моменти през моята кариера. Надявам се да имам още попадения. Съвсем обикновено е, че мина еуфорията и мислим напълно за шампионата, тъй като остават мачове, в които би трябвало да се готови на 100% ", съобщи той.

Щастлив съм, че предходният и сегашният треньор ми гласоподават доверие. Явно се оправям добре, само че би трябвало да продължа по този начин, а дори и да давам повече от себе си, тъй като знаете, че националният тим е нещо особено и постоянно би трябвало да си подготвен ", продължи офанзивният футболист.

" В ЦСКА 1948 редуваме положителни и неуверени резултати. Трябва да се подобрим. С една серия победа ще бъде по-добре. Винаги, като се даде повече време на треньор, е обикновено концепциите да бъдат възприети по-добре. Имаме си управление, което си преценява, не мога аз да разясня тези неща ", добави крилото.

" Когато искаш да си водещ тим, против по-голяма част от клубовете би трябвало да се бориш на 100% и е обикновено да има напрежение. Трябва да сме подготвени да играем с него. Шегуваме се в съблекалнята, че доста постоянно намирам Ивайло Чочев и наподобява все едно е заучена композиция. Надявам се да продължава да се получава ", приключи Русев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР