Футболистът на Етър Даниел Младенов коментира тежкото домакинско поражение от

...
Футболистът на Етър Даниел Младенов коментира тежкото домакинско поражение от
Коментари Харесай

Дани Младенов: Ако играем срещу Левски както срещу ЦСКА-София, нещата ще са различни

Футболистът на Етър Даниел Младенов разяснява тежкото домакинско проваляне от ЦСКА-София с 0:4 в дуел от 14-и кръг на efbet Лига.

" Много е неприятно, тъй като 50-60 минути играхме равностойно и даже по-добре от противника. За 30 минути да ти вкарат 4 гола е доста неприятно за всички, само че това е футболът.

Не мога да кажа, че единствено аленият картон ни попречи. Като цяло си изпуснахме ситуациите и през двете елементи. Максимата " Като не вкарваш, ти вкарват " още веднъж се получи. Важно е да се разписвам освен за мен, а и за целия тим. Ако бях вкарал гол, може би щеше да бъде друго. Като вкарам един-два гола нещата ще се оправят и отново ще влезем във формата, в която бяхме ", съобщи Младенов, който е голмайстор на Етър с 8 попадения досега.

" Неприятно е, когато има контузени, тъй като при нас има контузени от месец-месец и половина. После като би трябвало да влизаш в мачовете, не си във формата, в която си бил преди този момент. Срещу Левски в случай че играем по този начин, както първите 60 минути през днешния ден, и си вкарваме ситуациите, може и нещата да са разнообразни. Във футбола всичко е допустимо ", приключи Младенов.
efbet Лига 14 кръг, сряда 30 октомври  Етър 0:4краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР