Футболистът на Дунав Свилен Щерев бе с главна заслуга за

...
Футболистът на Дунав Свилен Щерев бе с главна заслуга за
Коментари Харесай

Героят за Дунав: Мачът отговаряше на среща от първата шестица

Футболистът на Дунав Свилен Щерев бе с основна заслуга за триумфа на русенци с 3:2 над Септември (София) и оставането на отбора в елита.

„ Радвам се, че играхме в такова представление, тъй като този мач дава отговор на подобен от първата шестица. Щастлив съм, че вкарах два гола и се представихме добре. Изиграхме си ситуациите, бяхме по-добре подредени и се получиха нещата против Септември”, стартира той.

„ Беше доста мъчно да задържим триумфа. Обърнах се към Людмил Киров и желаех промяна малко преди да ми покажат аления картон. Извиних се на Здравко Димитров, защото не беше преднамерено. Сега към този момент мислим за отмора, продължаваме напред”, продължи с усмивка Щерев.

„ Все още не съм водил диалози за контракт с Дунав. Дойдох зимата, а тогава се разбрах с управлението за шест месеца плюс една година. Не го мисля в този момент, само че виждам към Дунав”, продължи Щерев.
 Септември - Дунав @@@
„ Щастлив край за нас в последна сметка. Искам да остана в Дунав и да строя нагоре, а триумфите да вървят с нас. За футболистите няма по-хубаво от това да вкараш и мачът ти да протече по сходен метод, както през днешния ден.”
„ Всеки един ден на подготовка е битка и доказване. Людмил Киров и неговите асистенти вземат решение кой да излезе на терена и какво да прави там”, приключи Свилен Щерев.
Първа лига final кръг, сряда 22 май  Септември (София) 2:3краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР