Футболистът на Черно море - Васил Панайотов - сподели пред

...
Футболистът на Черно море - Васил Панайотов - сподели пред
Коментари Харесай

Васко Панайотов: Всички осъзнават какво ни очаква срещу ЦСКА

Футболистът на Черно море - Васил Панайотов - показа пред " Мач Телеграф " упованията си за идната среща на " моряците " с ЦСКА. Той съобщи, че в отбора са изцяло наясно какво ги чака на " Армията ".

" Очаква ни доста сериозен мач с ЦСКА на " Армията ". Не се заблуждаваме от това, че те не са в положително положение. Надявам се да стане прекрасен дуел. Дано успеем да осъществим заръките на треньора. Защо не и да се поздравим с триумф. Ние излизаме за успеха. Равенството в никакъв случай не ни е задоволявало. Независимо против кой тим играем. Ще гледаме да се представим оптимално добре и да се поздравим с трите точки ", стартира той.

" Подготовката за мача върви доста добре и мисля, че всички осъзнават какво ни чака в София. До срещата ще гледаме да усвоим всичко, което желае треньорът от нас. Трябва да го наложим и на терена в събота. Дано да ни се получи и да зарадваме нашите правилни почитатели с триумф. Настроението в тима е доста положително. С оглед последните резултати и успеха над Лудогорец с 1:0, това е обикновено. Показахме доста добра игра против първенците и настроението е приповдигнато. Дано по този начин и да продължи да бъде. На " Армията " би трябвало да излезем със самочувствие. Ключовото в срещата с ЦСКА ще бъде концентрацията. Трябва да сме на равнището, което показахме с Лудогорец. Ако успеем да го покажем, си мисля, че няма да имаме терзание за резултата. Срещу първенците беше много мъчно да стигнем до успеха. Те пристигнаха на " Тича " след много величествен резултат в Европа против Астана с 5:1. Имахме проект по какъв начин да ги победим и той беше изпълнен на 100% ", приключи Панайотов.
 Тодор Янчев: Публиката ще помогне на ЦСКА за победа над Черно море
Тодор Янчев: Публиката ще помогне на ЦСКА за победа над Черно море

" На Ел Маестро няма да му бъде по никакъв начин елементарно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР