Футболистът на Черно море - Атанас Илиев говори след победата

...
Футболистът на Черно море - Атанас Илиев говори след победата
Коментари Харесай

Атанас Илиев: Уважавам много Ботев , затова не показах емоция при гола

Футболистът на Черно море - Атанас Илиев приказва след успеха на своя отбор над Ботев (Пловдив). , като точно нападателят вкара победния гол.

“Костваше ни доста себераздаване. Ботев са в напредък и всеки един от нас даде 100% от себе си. Заслужено победихме. За наша наслада вземаме всички домашен мачове, уповавам се да продължаваме по този начин, тъй като с тези победи идват от ден на ден хора и това доста ме радва. Радвам се, че означих. Не бих споделил, че съм доста благополучен. Щастлив съм за успеха, само че почитам доста Ботев и по тази причина не демонстрирах страст ", разяснява нападателят.

" Тръгнахме доста добре през днешния ден, имахме доста обстановки преди да вкараме, изпуснахме по-късно обстановки. Второто полувреме мачът си свършваше, трябваше да вкараме втори, само че изпуснахме няколко обстановки. Влагам се на 100%, виждам от ден на ден и повече да търча, да мога да оказвам помощ и шансът се усмихва и е на моя страна. Аз виждам тимът да върви. Черешката на тортата е, че въвеждам, нека по този начин продължи, пък най-после на сезона каквото е рекъл достъп, това ще стане ”, сподели Илиев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР