Футболистът на Челси Маркос Алонсо призна, че би се радвал

...
Футболистът на Челси Маркос Алонсо призна, че би се радвал
Коментари Харесай

Алонсо: Щастлив съм в Челси, но бих се радвам да се върна в Испания

Футболистът на Челси Маркос Алонсо призна, че би се радвал да се върне да играе в Испания. Той направи това по време на лагера на националния тим на " Ла хала роха ".

" Имам контракт и сега съм в. Доволен съм, макар че постоянно ще ми хареса да се върна да играя в Испания ", сподели левият бранител в изявление за изданието " ОК Диарио ".

Той е свързван с трансфер в Барселона като съперник на съотборника си в националния тим. Известно е, че Челси не може да подписва или преподписва контракти с футболисти, преди съветският олигарх Роман Абрамович публично да продаде клуба.

Алонсо приказва и за идния конфликт на Челси с Реал Мадрид в Шампионската лига. " Чакам с неспокойствие тези конфликти. За мен ще е по-специално, тъй като за пръв път ще играе на " Сантиаго Бернабеу ". Миналата година играхме на " Валдебебас ". В мачовете с Пари Сен Жермен французите бяха по-добри в по-голяма част от времето, само че Реал Мадрид сподели какъв брой огромен тим е и направи впечатляващ поврат в границите на 25 минути. Ние желаеме да се класираме на полуфиналите и за това би трябвало да сме подготвени на всичко ", предизвести испанецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР