Футболистът на Челси Жоржиньо е направил свой приоритет да остане

...
Футболистът на Челси Жоржиньо е направил свой приоритет да остане
Коментари Харесай

Жоржиньо иска да остане в Челси, започват преговори за нов договор

Футболистът на Челси Жоржиньо е направил собствен приоритет да остане на „ Стамфорд Бридж “, като договарянията за удължение на контракта му са планувани да се проведат през месец септември. Не е загадка, че 30-годишният полузащитник е свързван с овакантяване на „ сините “, откакто навлезе в последните 12 месеца от договора си в западен Лондон.

Ювентус е измежду вероятните дестинации и може да се опита върне италианския национал в Серия А. През месец май беше разкрито по какъв начин шефът на „ биаконерите “ Федерико Керубини е дошъл в Лондон в опит да уреди договорка за някогашния ас на Наполи. Дори имаше информации, че Юве е подготвен да предложи на Челси Мерих Демирал в подмяна на спечелилия от Европейското състезание предходната година.

Но макар интереса от страна на Масимилиано Алегри, сътрудникът на Жоржиньо - Жоао Сантос, настоя, че играчът желае да остане Челси и разгласи, че роденият в Бразилия халф ще договаря с клуба за нов контракт по-късно през годината.

„ Челси е приоритет. Договорът му изтича през 2023 година. Мисля, че ще приказваме за подновяването му през септември “, сподели Сантос пред „ Tuttomercatoweb “.

Chelsea to start contract extension talks with Jorginho in September with midfielder making it 'priority' to stay
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Говорейки през март, Сантос разкри, че пет италиански клуба желаят да си обезпечат услугите на Жоржиньо.

„ Да играе в Серия А е фантазия за него и сърцето му остава вечно тук. Както стоят нещата, той може да играе за четири или пет клуба: Милан, Интер, Юве, Рома или Наполи “.

Откакто се причисли от Наполи за 50 милиона паунда, Жоржиньо взе участие в 188 мача за Челси, отбелязвайки 26 гола. Той изигра 47 мача във всички шампионати през предишния сезон, в които се регистрира с девет гола и четири асистенции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР