Футболистът на Челси – Жоржиньо, е готов да напусне като

...
Футболистът на Челси – Жоржиньо, е готов да напусне като
Коментари Харесай

Челси няма интерес да поднови договора на европейски шампион

Футболистът на Челси – Жоржиньо, е подготвен да напусне като свободен сътрудник след края на сезона. Настоящият контракт на италианския полузащитник изтича през лятото, а „ сините “ не считат да го възобновяват, тъй като избират да задържат Н'Голо Канте и Мейсън Маунт с нови договори, твърди The ​​Telegraph.

В момента Жоржиньо е свободен да договаря с задгранични клубове, а изданието допуска, че е по-вероятно той да се завърне в Серия А или като цяло да премине в различен клуб, в сравнение с да остане на „ Стамфорд Бридж “.

Халфът се причисли от Наполи през 2018-а година и оказа помощ на клуба да завоюва Шампионската лига, Световното клубно състезание, Лига Европа и Суперкупата на Европа. Въпреки това, сходно на останалата част от тима, той не е в най-хубавата си форма през този сезон.

Смята се, че „ сините “ избират да възобновят контракти на Канте и Маунт. Французинът също може да стане свободен сътрудник през лятото, до момента в който англичанинът има договор до края на идващия сезон.

Лондончани към този момент са набелязали и възможни заместници на Жоржньо, след които саДжуд Белингам от Борусия Дортмунд и Деклан Райс от Уест Хем Юнайтед.

Chelsea braced for possible Jorginho summer exit as they focus on Kante and Mount deals - optimism on both
— Matt Law (@Matt_Law_DT)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР