Футболистът на Ботев Пловдив се завърна в игра в първия

...
Футболистът на Ботев Пловдив се завърна в игра в първия
Коментари Харесай

Тодор Неделев: Искам да съм жив и здрав и да радвам феновете на Ботев Пловдив

Футболистът на Ботев Пловдив се завърна в игра в първия си формален мач.

Капитанът на " канарчетата " записа първи игрови минути след над 250 дни отвън терените.

" Щастлив съм, че още веднъж се завръщам след толкоз дълго време. Надявам се повече да няма такива травми. Днес бе тежко, тъй като теренът бе заледен. Нека футболистите внимават повече ", сподели той в изявление за Българска национална телевизия след турнирния мач с Локомотив София.

Полузащитникът се надява да пожъне нови триумфи с Ботев Пловдив.

" Искам Ботев да усъвършенства играта си. Искам да имаме повече точки и да сме на по-горно класиране. Искам да съм жив и здрав и да веселя нашите почитатели. Искам тимът да върви напред и да има успокоение както в тима, по този начин и във почитателите. Дано най-скоро време се върнем в " Колежа ", добави той.

Халфът получи премията на Българската асоциация на спортните публицисти „ Лъвско сърце - Трифон Иванов " по време на церемонията " Футболист на България 2022 година "

" Доста се разчуствах, когато получих премията. Не можах да си сдържа сълзите, в действителност бе доста прочувствено. Благодаря на всички, които ме поддържаха. Най-близо до мен бе моята другарка. Получих доста пожелания, както от футболни хора, по този начин и от други. Радвам се, че това е зад тила ми и към този момент мога да се веселя на футбола ", добави той.

Можете да видите цялото изявление във видеото.

Автор: Мария Павлова

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР