Футболистът на Ботев (Пловдив) - Николай Минков смята, че със

...
Футболистът на Ботев (Пловдив) - Николай Минков смята, че със
Коментари Харесай

Николай Минков: Тодор Неделев е лицето на клуба

Футболистът на Ботев (Пловдив) - Николай Минков счита, че със своята експедитивност и извеждащите подавания на Тодор Неделев " канарчетата " могат да създадат доста положителни неща. Запитан за " Колежа ", играчът показа откровената си фантазия да усети " жълто-черната " магия на Източен 10. Eто какво още сподели той пред клубната телевизия:

" Мисля, че стояхме добре на терена против ЦСКА, само че в последна сметка ситуациите, които създадохме пред вратата им, трябваше да ги осъществяваме. Треньорът желае да играем атакуващ футбол, нападателен, да пресираме високо и да вкарваме голове.

Специфичното при играта като халф-бек е, че в тази позиция би трябвало да играя като външен, когато топката е в нас, а когато се пазиме, влизам в линията на отбраната като десен бек. На мен персонално ми е по-удобно да играя като чисто крило с човек зад мен.

Настроението е положително, уповавам се да спечелим този значим мач, за клуба е от извънредно значение, дерби с Берое, уповавам се да дадем повече от себе си, с цел да спечелим. От предходния мач с тях си припомням много неща, най-много атмосферата, извънредно значим мач за място в Европа.

Тодор Неделев е лицето на клуба. С него нещата са много по-различни. Лично аз, когато играя с него, се усещам доста по-добре. С моята експедитивност и неговите извеждащи подавания можем да създадем много положителни неща.

На " Колежа " съм гледал мачове единствено по малкия екран, когато тимът игра там преди десетина години. Като цяло съм гледал клипчета в интернет за мачовете на Ботев Пловдив там. Мечтата на всеки футболист е да излезе на подобен стадион пред толкоз доста хора ", сподели Минков.
 Балтазар: Не последвам Моуриньо като вяра
Балтазар: Не последвам Моуриньо като вяра

Треньорът на Ботев следва свои концепции
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР