Футболистът на Ботев (Пловдив) Николай Минков обяви след победата с

...
Футболистът на Ботев (Пловдив) Николай Минков обяви след победата с
Коментари Харесай

Минков: Играхме за чест и привържениците, няма мач без значение за Ботев

Футболистът на Ботев (Пловдив) Николай Минков разгласи след успеха с 2:1 над Локомотив в София, че триумфът ще даде успокоение на футболистите преди последния мач за сезона, който е домакинство на Арда.
 Ботев (Пд) обърна Локо (Сф) в “Надежда ” и стигна до първа победа в плейофите Ботев (Пд) обърна Локо (Сф) в “Надежда ” и стигна до първа победа в плейофите
“Получи се равносилен дуел. Ние успяхме с мъжка игра. Играхме за чест и всички последователи, да вземем най-малко една победа като посетител. Надявам се, че идващия мач ще спечелим и вкъщи. Във групировката, в която играем, мога да играя на съвсем всяка една позиция. Давам най-хубавото от себе си.

Всяка победа дава самочувствие и в този момент ще е по-спокойно. Но в случай че футболистите не могат да играят напрегнат, значи не са за тази игра.

Поздравявам всички млади момчета, които взеха присъединяване в последните два мача. Последната среща излизаме за три точки, да вкараме гол и да зарадваме почитателите. Няма мач без значение за Ботев ”, приключи Минков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР