Футболистът на Ботев Пловдив Ивелин Попов твърди, че едно от

...
Футболистът на Ботев Пловдив Ивелин Попов твърди, че едно от
Коментари Харесай

Ивелин Попов пред БНТ: Едно от най-добрите ми решения бе да дойда в Ботев Пловдив

Футболистът на Ботев Пловдив Ивелин Попов твърди, че едно от най-хубавите решения в професионалната му кариера е да се причисли към " канарчетата ".

В изявление за предаването " Арена спорт " призна, че е отклонил предложения от чужбина, с цел да отиде при пловдивчани, където е допустимо и да приключи кариерата си.

" Ботев Пловдив в действителност е топ равнище. Клубът има доста обичаи и почитание от страна на почитателите. Забелязва се връзка сред клуба и почитателите, посредством която се провеждат доста начинания. Всеки се усеща специфичен, което персонално на мен доста ми хареса. В Пловдив се играе хубав футбол, който радва окото на всички. Може би едно от най-хубавите ми решения бе да дойда в Ботев Пловдив. Имало е бомбастично предложения от чужбина, само че съм ги отказвал. Чувствам се горделив. Тук срещнах това, което постоянно съм желал - почитание. Нека не гледаме в бъдещето, само че тук мога да приключа кариерата си ", показа той.

Според него Кирил Десподов е любимец за спечелването на анкетата за футболист на годината.

Кирил Десподов е моят любимец за футболист на годината. На база на представянето му през годината, заслужава. Стана първенец, взе Купата на България и играе добре за националния тим, макар че няма мечтаните от всички резултати. След прехвърлянето си също се показва на равнище ", добави той.

Столичанинът държи затворена вратата на националния тим за себе си.

" В националния тим я има базата. При предните треньори беше меко казано каша. Звънят по клубовете - " Дай ми някой млад ". Той не играе в клуба си, ти искаш да го пускаш в националния тим. За мен това не е обикновено. Всеки си има визии, за него са верни, само че за други не са. Пожелавам на Илиан Илиев да направи това, което прави с Черно море. На Данчо Лечков все му пречехме няколко момчета в националния тим. Отказах се от националния тим през 2019 година 5 години излизаха публикации за ужасно бъдеще. Моето време в националния тим е минало. Нека по-младите се пробват и съумеят ", надява се той.

Полузащитникът счита, че Стилиян Петров е най-подготвеният претендент за президент на Българския футболен съюз (БФС) от екипа на Димитър Бербатов.

" Може би всички претенденти за управническите позиции в БФС да седнат и да поговорят кое ще е най-хубавото нещо за българския футбол. Ексцесиите, които се случиха не ги утвърждавам. Пострадаха много младежи, които нямаха виновност. Дай Боже такива неща да не се повтарят. За тази работа си би трябвало опит. Поддържам връзка със Стилиян Петров и съм казвал, че в случай че той беше претендентът, щеше да е по-различно. Той има качества- отзивчив е, може да сплоти, знае езици, има контакти, по-друг вид човек е. Стилиян Петров е най-подготвен от цялата им група за поста на президент ", добави той.

Футболистът приказва и за взаимоотношенията си с Левски. Можете да гледате цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР