Футболистът на Ботев (Пловдив) и националния отбор Тодор Неделев е

...
Футболистът на Ботев (Пловдив) и националния отбор Тодор Неделев е
Коментари Харесай

Пресаташето на националите успокои: Тодор е стабилизиран, наложи се мозъчна интервенция

Футболистът на Ботев (Пловдив) и националния тим Тодор Неделев е без заплаха за живота след претърпяната интервенция поради парче стъкло, забито в главата му. Той пострада най-тежко при случая с един от рейсовете на " лъвовете ", който катастрофира, превозвайки футболистите от летището до хотела в Тбилиси, Грузия.

" Тодор е нормализиран. Цяла нощ бяхме пред болничното заведение при него. Наложи се интервенция. Решението трябваше да се вземе доста бързо. Не дай боже последствията можеше да са доста съществени. Бързата съответна реакция на всички тук, както от наша страна, по този начин и на грузинските управляващи и лекарския екип, който го оперира, беше решаваща. Можем да сме им безпределно признателни ", съобщи пред bTV пресаташето на националния тим по футбол Виктор Игнатов.
 Оперираха Тодор Неделев след злополуката на националите в Тбилиси
Оперираха Тодор Неделев след злополуката на националите в Тбилиси

Вижте детайлности

" Той е още под анестезия, тъй като става дума за мозъчна намеса. Преди това беше контактен, само че къде поради контузиите, къде поради големия потрес, в един миг стартира да излиза от адекватност. Слава богу, реакцията беше доста бърза. Веднага беше извикана кола за спешна помощ, която го транспорти до болничното заведение, беше взето доста бързо решение. В такива обстановки се изисква единодушие от неговите близки и лекарските екипи. Беше взето бързо решение за намеса, това се оказа доста значимо ", добави той.

Останалите футболисти са се прибрали в хотела и са се разминали единствено с нерешителност.

" Всички останали са добре, с изключение на големия психически потрес, който преживяхме. Беше изведнъж. Имахме тежко пътешестване през целия ден със аероплан и чакахме да се храним и да почиваме, тъй като след 2 дни ни следва мач ", съобщи още пресаташето.
 Тежък пътен случай с българския народен тим в Грузия, Тодор Неделев е в болница
Тежък пътен случай с българския народен тим в Грузия, Тодор Неделев е в болница

Вижте детайлности

Късно през вчерашния ден (10 юни) рейсът на националния отбор катастрофира, като се счита, че лидерът е изгубил надзор. Предпоставка за пътния случай са и мокрия път и несъобразената скорост, съгласно националите.

На 12 юли националите имат мач против Грузия от Лигата на нациите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР