Футболистът на Ботев Пд Тодор Неделев коментира причината да не

...
Футболистът на Ботев Пд Тодор Неделев коментира причината да не
Коментари Харесай

Неделев: Не се зарадвах след гола, защото бях уморен

Футболистът на Ботев Пд Тодор Неделев разяснява повода да не се зарадва бурно след гола си за 2:0 против ЦСКА в мача от 31-ия плейофен кръг на Първата шестица в Първа лига. Халфът съобщи, че е бил доста изтощен и това е била повода да бъде по-обран в страстите си.

Припомняме, че Неделев асистира при първото попадение на Феребори Доре.

„ Първо благодаря за премията. Тя е за целия отбор. Успяхме да отбележим повече голове от ЦСКА. Първата част играха по-добре от нас. На почивката треньорът ни сподели къде са ни грешките. Оправихме и го второто полувреме играхме много по-добре “, стартира Неделев пред DIEMA SPORT.

„ Не мисля, че сме имали психически преимущество след Купата, тъй като ЦСКА през днешния ден игра за победа. Те се борят за купата. Не мисля, че имахме преимущество, веселя се, че победихме “, сподели Неделев.

„ Няма рецепта по какъв начин се вкарва. Така се случи, вкарах и в трите мача против ЦСКА. За мен головете не са най-важното по-добре ми стана, когато подадох паса за първия гол “.

След попадението, което означи Неделев за 2:0, халфът не се зарадва бурно, а единствено подвигна ръцете си. Запитан на какво се дължи реакцията му, той съобщи:

„ Няма причина да не се развеселявам. Последната минута бях изтощен и нямах сили да се веселя “.

„ Надявам се, имаме още два мача преди мача на истината (бел. ред.- Купата). Треньорът ще реши кой по кое време ще играе, мисля, че сме добре готови и през днешния ден го доказахме “.

„ Много по-различно ще бъде. Това с изключение на, че е край, е дерби. За първи път се срещат Ботев Пд и Локомотив Пд на финала за Купата. Зарядът ще е голям “.

„ Не мога да кажа, има още мачове. Надявам се успеем да стигнем до евротурнирите. Лятото ще сядаме и ще преценяме с Ботев. Искам да съм жив и здрав. Ако лятото има добра оферта, мисля, че към този момент е още веднъж е време да изляза в чужбина и да се развъртвам “, приключи Неделев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР