Футболистът на Барселона Ансу Фати, който се завърна в игра

...
Футболистът на Барселона Ансу Фати, който се завърна в игра
Коментари Харесай

Фати: Барселона ми даде всичко, това е моят отбор

Футболистът на Барселона Ансу Фати, който се завърна в игра в неделния мач против Майорка в Ла Лига, съобщи, че не вижда бъдещето си отвън клуба. Каталунският гранд победи с 2:1 и заема второто място във краткотрайното класиране с 66 точки, на две пред третия Севиля.

" Честно казано, не. Барселона ми даде всичко. Това е моят тим ", разяснява цитираният от Българска телеграфна агенция Фати, който получи екипа с номер 10 след раздялата с аржентинската звезда Лионел Меси.

" Моята упоритост е да спечелвам трофеи с Барселона. Това е основната ми цел - да го реализира за клуба и почитателите ", добави 19-годишният гений пред испанското издание Diario AS.
 Лионел Меси се завърна в Браселона
Лионел Меси се завърна в Браселона

Нападателят на ПСЖ прекара уикенда в каталунската столица

Той бе запитан и за националния отбор на Испания, като разяснява, че това постоянно е била фантазия за него. " Да съм част от представителния отбор на страната е фантазия, изключително по време на Световно състезание. Мечтая да печеля титли от Мондиал, тъй че ще забележим дали ще съумея ", сподели още Фати.

Талантливият млад футболист разкри, че негов кумир от детските му години е бил Дидие Дрогба, а в този момент избира да гледа разнообразни свои сътрудници и да се любува на играта им.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР