Футболистът на Бърнли Дани Дринкуотър е бил жестоко пребит пред

...
Футболистът на Бърнли Дани Дринкуотър е бил жестоко пребит пред
Коментари Харесай

Пребиха шампион на Англия, задявал гадже на колега

Футболистът на " Бърнли " Дани Дринкуотър е бил грубо пребит пред нощен бар в Манчестър, оповестяват английските медии. Полузащитникът, който е първенец на Англия с " Лестър ", се напил и почнал да досажда на приятелката на различен футболист - 25-годишния полузащитник на " Скънторп Юнайтед " Кгоси Нтле, написа таблоидът " Сън ".

Дринкуорът крещял, че момичето ще си тръгне с него и не го интересувало какво мисли нейното гадже. Когато Нтле изискал да остави приятелката му на мира, футболистът нападнал сътрудника си.

Снимка: Getty Images

Служителите на нощния клуб изгонили някогашния британски национал от заведението, след което шестима души го пребили, заплашвайки да му счупят краката.

Според информациите, побойниците са били изцяло наясно кой стои против тях и с какво се занимава.

Това е втори случай с присъединяване на футболиста в последните няколко месеца. През април той бе задържан, откакто катастрофира, шофирайки своя " Рейндж Роувър " в нетрезво положение.

След петгодишен престой в " Лестър ", през 2017 година Дани Дринкуотър мина в " Челси ", само че не съумя да се наложи в състава и сега е преотстъпен на " Бърнли ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР