Футболистът Даниел Златков, който е един от участниците във „ВИП

...
Футболистът Даниел Златков, който е един от участниците във „ВИП
Коментари Харесай

Съпругата На Дани Златков Не Искала Развод, Антон Стефанов Излъгал

Футболистът Даниел Златков, който е един от участниците във „ВИП Брадър“, щял да се развежда със брачната половинка си Агнес. Това стана ясно от роман на ревльото в тазгодишния сезон Антон Стефанов пред Нова телевизия. Той изясни по какъв начин синът на БГ Роналдо – 5-годишният Марио, споделил на баща си да не се прибира у дома, защото „с мама знаем какво си правил преди „ВИП Брадър“…

Футболната половинка изрично отхвърли изказванието на журналиста, че настройвала децата против татко им. „Няма нищо правилно в това, което наговори и което се популяризира по медиите. С Дани живеем щастливо!“, сподели Агнес пред Блиц.  „Колкото и да им се желае в този момент на някои дами, бракоразвод няма да има!“, изрично разгласи брачната половинка на Дани Златков.

Изглежда единственото правилно в изявлението на Стефанов е, че децата на участниците във „ВИП Брадър“ имат опция да ги посещават в Къщата всяка събота. Съпругата на Дани Златков Агнес всеки първи ден от уикенда води дребните на срещите с баща им.

Последният път Марио даже е бил с простуда, само че още веднъж се е видял с татко си, казвайки му какъв брой доста им липсва у дома, и че с неспокойствие той, сестричката му Адриана и майка му чакат края на шоуто, с цел да се прибере при тях.

Разказаната от Антон Стефанов история сътвори единствено главоболия на чаровната благоевградчанка, която в този момент е принудена да изяснява на околните и другари, че няма нищо правилно в популяризираното по медиите. Агнес е принудена да търпи издевателството, на който е подложена в обществените мрежи.

Футболната половинка от през вчерашния ден насам непрекъснато получавала известия, като най-много я безпокоели разчувствани девойки, интересувайки се дали в действителност с Дани ще се развеждат… Е, към този момент е ясно – навиячките ще си останат с пръст в уста.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР