Футболистът Благой Георгиев ще остави на Есмер цялото придобито имущество

...
Футболистът Благой Георгиев ще остави на Есмер цялото придобито имущество
Коментари Харесай

Джизъса На Сухо След Развода, Оставя Всичко На Есмер

Футболистът Благой Георгиев ще остави на Есмер цялото добито имущество по време на своя брак с рускинята. Звездната двойка ще се разведе по взаимно единодушие. Новината беше доказана от непосредствен другар на Джизъса.

Официалната разлъка ще премине без нормалните драми. Джентълменски Георгиев е решил да не предявява искания към активите, които по закон би трябвало да бъдат поделени 50 на 50. Придобивките не са по никакъв начин дребни. Най-скъпата от тях е първокласен ресторант в центъра на Москва. Той е оценен на към 1 млн. $. Другото огромно бизнес начинание, което футболистът стартира с жена си, е клиника за естетична хирургия.

„Наистина Благо ще се развежда – разяснява пред „България Днес“ представителят на Джизъса – Наско Лазаров. – Той ще обезпечи и Есмер, и сина им Елай.“

Малчуганът, който е на година и половина, ще получи апартамент. Подсигурени жилища имат и другите две деца на Джизъса. 7-годишната Йоанна и Давид, който след няколко месеца става на пет, в никакъв случай не са били подценявани от баща си. Те даже участваха на сватбата на Благо с Есмер през септември 2015-а. Първите две деца на Джизъса са от неговата дългогодишна другарка – гимнастичката Христина Витанова, с която по този начин и не подписа брак, написа „България днес“.

Семейните войни сред футболиста и съветската танцьорка започнаха година след техния брак. Есмер недоволстваше от непрекъснатите отсъствия на Благо. Част от тях Джизъса оправдаваше с футболните задължения. Честите воаяжи до България бяха замаскирвани като визити на децата, до момента в който в действителност той обикаляше столичните чалготеки, заобиколен от разнообразни бръмчилки.

Есмер е доста ревностна и дебнеше из обществените мрежи и българските медии какво прави благоверният й и с смут откри, че вместо да гушка Давид и Йоанна, Благо се появява в компанията на непознати дами. Точно това стана и причина Джизъса да спре краткотрайно своя инстаграм, с цел да не бъде в допълнение шпиониран.

Следваха чутовни кавги и разправии, двамата се разделяха за малко, само че по-късно Есмер си прибираше мъжа назад. Сега явно чашата е преляла и няма връщане обратно.

Есмер и Джизъса са се разбрали, че бракът им завършва, още преди футболистът да се прибере в България. Самият Георгиев удостовери, че нещата отиват в тази посока, откакто на въпрос за какво жена му е изтрила всичките им общи фотоси, отговори, че очевидно към този момент не й е приветлив.

До развода напълно не се е стигнало елементарно, описват другари на футболиста. Благо Георгиев дълго време е обмислял по какъв начин тъкмо да постъпи. Футболистът не желал да се разделя с жена си поради своята дълбока богобоязливост. Според неговия светоглед разбиването на църковен брак, какъвто той има с Есмер, е доста близо до огромен грях. В последна сметка Благой е решил, че е най-добре да се раздели със брачната половинка си, само че би трябвало да потърси помилван за това. Футболистът възнамерява на Великден да отиде в българския манастир на Атон, където да си излее душата и да потърси помилван на постъпките си от светите монаси.

Футболистът няма желание да къса своите връзки с Русия. Благой е изявил съществено предпочитание да стартира бизнес в страната, като употребява контактите, които си е основал през годините. Успоредно с това Благой ще има опция да вижда Елай, както и Есмер. По сходен метод някогашният национал резервира своите връзки с Христина Витанова. Двамата се събираха и разделяха на няколко пъти, а гимнастичката елементарни даже и изневери.

Тя даже загатна, че има нов почитател, като не пропусна да се похвали с голям букет рози на своята страница в инстаграм. Няколко дни по-рано тя се появи и с наръч лалета в обществената мрежа.

Самият Благо е като волна птичка. Той съчета идването до България с отмора във Велинград, излизане в компанията на Мегз и футболна победа на дребни малки врати над Тони Найка.

В края на предходната година Благой Георгиев взе още едно тежко решение, а точно да приключи своята кариера. Това се случи към коледните празници. За последно геният игра във втория ешелон на съветския клубен футбол. Джизъса разтрогна своя договор с „Оренбург“ на 29 декември. Ден по-късно Благой сподели край.

Според футболиста повода е неналичието на мотивация. Успоредно с това Георгиев от ден на ден страдаше от травми.

В своята кариера юношата на „Славия“ изигра близо 500 мача. Той е обличал екипите на класни отбори като „Алавес“ (Исп), „Цървена звезда“ (Сър), „Дуисбург“ (Гер) и съветските „Терек“, „Амкар“ и „Рубин“. Благо завърши с мачовете за националния тим на България през 2011-а, откакто записа 50 дуела и 5 гола с националната фланелка.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР