Футболистът Алек от Фермата“ не удържа на мъжките принципи и

...
Футболистът Алек от Фермата“ не удържа на мъжките принципи и
Коментари Харесай

Грозна изцепка във "Фермата"! Няма да повярвате защо Алек прецака приятел!

Футболистът Алек от „ Фермата “ не удържа на мъжките правила и избра да прецака непосредствен другар поради жена. Като фермер на седмицата Алек трябваше да вземе решение кого да изпрати на вътрешен елиминационен двубой. Тъй като Калоян и Виолета са ваксинирани, футболистът бе изправен пред голяма дилема– дали да направи женски двубой сред Елена и обичаната му Валерия, или да избере мъжка борба сред земеделеца Яни и близкия си другар в шоуто Станислав. Алек в последна сметка избра да изпрати на двубой най-хубавия си другар, с цел да опази гаджето си.

В миналите няколко дни футболистът изрече доста мощни обиди против Калоян точно заради обстоятелството, че скромното момче от Попово изпрати Станислав на двубой. Най-ужасното, което Алек сподели на Калоян беше, че бабата и дядото на танцьора са отгледали внучка, а не внук. Сега обаче топката се върна със страшна мощ при футболиста и той самичък сподели, че не се държи мъжката и наруши личните си думи, че няма да прави мъжки дуели.

Той жертва най- положителния си другар поради изгората си Валерия, макар, че тя от самото начало го умоляваше да я изпрати на двубой, с цел да покаже на всички, че може да се оправя сама, без отбраната на гаджето си. В последна сметка Станислав, който бе апетитен от мнозина за безспорен любимец за спечелването на огромната премия от 100 000 лв., бе отстранен от Яни 6 дни преди огромния край на хитовото шоу.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР