Футболист №2 на България за 2022 година Илия Груев-младши влезе

...
Футболист №2 на България за 2022 година Илия Груев-младши влезе
Коментари Харесай

Илия Груев-младши поигра при загубата на Вердер от Дортмунд, Байерн с класика у дома

Футболист №2 на България за 2022 година Илия Груев-младши влезе като запаса при загубата на неговия клубен Вердер Бремен с 0:2 вкъщи от Борусия Дортмунд в среща от 20-ия кръг на Бундеслигата.

Българинът се появи на игрището в 70-та минута, когато неговият отбор към този момент изоставаше в резултата с 0:1, откакто три минути по-рано Джейми Биное-Битънс бе дал задатък на " жълто-черните ".

В 85-та минута пък Юлиан Бранд подпечата трите точки на Дортмунд, вкарвайки шестото си попадение от началото на шампионата.

По-същото време пък в Мюнхен лидерът в Бундеслигата Байерн нямаше проблеми против Бохум и завоюва семейството си с 3:0. Точни за " баварците ", които във вторник гостуват на ПСЖ в Шампионската лига, бяха Томас Мюлер, Кингсли Коман и Серж Гнабри от дузпа.

С триумфа отборът на Юлиан Нагелсман прекъсна и серията си от три следващи равенства в шампионата и събра 43 точки на върха в класирането, до момента в който Борусия Дортмунд се изкачи до 2-то място с 40 пункта. Вердер Бремен с Илия Груев-младши и Бохум са надлежно 9-ти и 15-ти с по 27 и 19 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР