Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година Димитър

...
Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година Димитър
Коментари Харесай

Локо Пд продава футболист №1 на България

Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година Димитър Илиев може да бъде продаден в идващите няколко дни. Вече са водени предварителни диалози за трансфер на нападателя в турски клуб. Очаква се през днешния ден на „ Лаута “ да дойде публична оферта за национала, който през септември ще навърши 33 години. Собственикът Христо Крушарски и новите му сътрудници в управлението упорстват да получат 250 000 евро за капитана и безспорния водач в състава на „ черно-белите “.

Големият любим на почитателите сигурно ще получава най-малко три пъти по-висока заплата, в случай че замине за южната ни съседка. Предвид възрастта си Илиев е подготвен да излезе още веднъж в чужбина и да обезпечи още по-добре фамилията си, което неотдавна се усили с още един член. Съпругата му Мартина го подари с втори наследник на 14 юни - Нико. Баткото Йоан към този момент е на 3 години.

Трансферът ще е неоспорим удар по проектите на треньорския щаб за идващия сезон, само че от управлението към този момент търсят нови попълнения, с които да компенсират възможната липса на главния изпълнител на отбора. От „ Лаута “ публично отхвърлиха да разясняват информацията, само че не отхвърлят, че има опция Илиев да бъде продаден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР