Футболист №1 на България Ивелин Попов предпочита да продължи кариерата

...
Футболист №1 на България Ивелин Попов предпочита да продължи кариерата
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Искам да остана в "Спартак", не знам за преговори с "Удинезе"

Футболист №1 на България Ивелин Попов избира да продължи кариерата си в " Спартак " (Москва). Капитанът на националния тим съобщи, че не е осведомен с появилите се тази седмица клюки за трансфер в италианския " Удинезе ".

" Ако има нещо, може да е сред двата клуба. На мен никой не ми е казвал нищо. Имам още година и половина от контракт, само че всичко може да се случи. Моето предпочитание е да остана в " Спартак ", сподели Попов, който завоюва премията за футболист на годината за трети следващ път.

Той показа, че до октомври е очаквал да завоюва оценката, само че в последните два месеца е почнал да се съмнява, защото не получаваше доста игрови минути в " Спартак ".

" Конкуренция постоянно има, колкото и да се споделя, че няма или че 100% е сигурен спечелилият. Имаше доста спекулации и предни години, и в този момент кой ще е победител. Виждате, че интригата се резервира до последно. Никой не знаеше кой ще е победител, което прави анкетата още по-интересна и с повече адреналин. "

Атакуващият полузащитник си пожела здраве и повече триумфи с националния тим. " Ако можех, щях да заменя всичките си награди за едно класиране на огромно състезание с националния тим ", съобщи 30-годишният футболист.

Попов оцени 2017 година в персонален проект като добра. " Единственото оскърбление остана от това, че не успяхме да прескочим групите на Шампионската лига и не можах да вкарам гол в Шампионската лига. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР