Футболист от врачанския фитболен тим "Ботев" се включи в коледната

...
Футболист от врачанския фитболен тим "Ботев" се включи в коледната
Коментари Харесай

Футболист от Ботев /Враца/ помага на дете в нужда

Футболист от врачанския фитболен отбор "Ботев " се включи в коледната акция "Плюшено мече ", научи кореспондент на организация BulNews.bg.
Спас Георгиев, който играе с номер 17 и е един от топ играчите на позиция атакуващ полузащитник в тима, е решил да помогне на дете в потребност. Очевидно футболистът не е добър единствено с топката, само че има и положително сърце, защото е решил да взе участие в коледната благотворителна самодейност интервенция "Плюшено мече ".

Дари вяра и усмивка на дете! Включи се в интервенция „ Плюшено мече “ в Северозапада

Както писа медията ни на особено изработен уебсайт всеки, поискал да подари усмивка на детенце в потребност, може да ревизира желанията на хлапетата към дядо Коледа. Малчуганите молят за облекла, обувки, играчки, книги, козметика и какво ли още не.
Спас Георгиев е решил да подари на момченце с псевдонима "Шрек " чисто нови маратонки вид "стоножки ", за които детето е изявило предпочитание.
Няма нищо по-хубаво от това да зарадваш един хлапак за празниците, по тази причина призоваваме повече хора да се включват, следвайки образеца на младия футболист.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР