Футболист No. 1 на България за 2013 година Иван Иванов

...
Футболист No. 1 на България за 2013 година Иван Иванов
Коментари Харесай

Знойна брюнетка укроти футболист No. 1

Футболист No. 1 на България за 2013 година Иван Иванов най-сетне попадна в плен на любовта. Бившият национал, който бе от най-големите плейбои y нас, има съществено гадже от известно време, написа „ България Днес “.

За красивата дама не се знае съвсем нищо, като се изключи че е с някогашния бранител от няколко месеца. Тя е брюнетка със секси тяло. Двамата се демонстрираха за първи път дружно тези дни. Иванов качи кадър  в Инстаграм с обичаната жена. На него те са прегърнати. Като същински джентълмен някогашният футболист е дарил дамата с алена роза, която тя държи в ръка. Тя е първата жена, с която Иванов обявява връзка от година насам.

През 2011 година той се раздели с гаджето си Надежда Прокопиева, с която бяха дружно съвсем 5 години. Красавицата му би шута, откакто в сръбските медии се появиха снимки на Иван Иванов с руса фенка на Партизан, която го бе хванала за мъжкото достолепие.  Според негови познати в последните години Иванов се е кротнал и от скандалния му имидж няма и диря. Готов е за сериозна връзка и семейство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР