Футболист на Ботев (Пд) блести за младежите на Палестина Акции

...
Футболист на Ботев (Пд) блести за младежите на Палестина Акции
Коментари Харесай

Ботев вдига капитала и избира нов член на директорите

 Футболист на Ботев (Пд) свети за младежите на Палестина Футболист на Ботев (Пд) свети за младежите на Палестина
Акции на номинална стойност 6 099 000 ще са благосъстоятелност на компанията на Антон Зингаревич, а акции за 61 000 ще останат в Сдружението. Вдигането на капитала става посредством апортна вноска на отпуснати от Зингаревич 6 099 000 лв. като заеми на клуба до този миг. Така на процедура заемите ще бъдат трансформирани в акции.

Заради повдигането на капитала преди няколко месеца Ботев назначи движимости лица, които бяха вписани в Търговския указател и които излязоха с оценка за взиманията и отговорностите на клуба. Така Зингаревич ще има 609 900 броя акции, а Сдружението 6200 акции всяка от по 10 лв.. Ще бъде определен и нов член на шефовете. Той ще е Александър Ослан.

Междувременно преди дни се организира и Общо заседание Сдружение ПФК Ботев. За член на УС на организацията, миноритарен притежател на ПФК „ Ботев “ АД, на мястото на Теодор Бочев, който подава оставка по персонални аргументи, с единогласие е определен ландшафтен арх. Петър Петров.
 Валентич се обърна към почитателите на Ботев: Не вярвайте на неистини, ще взема дефинитивно решение след мача с АПОЕЛ Валентич се обърна към почитателите на Ботев: Не вярвайте на неистини, ще взема дефинитивно решение след мача с АПОЕЛ
Роденият през 1985 година в Карлово проектант, притежател на редица влиятелни награди, е началник на плана „ Парк 110 години Ботев Пловдив “, с който през 2021 година печели второ място и в националния конкурс „ Ландшафен проектант на годината 2020 “.

На траялото съвсем 2 часа заседание Сдружението одобри Отчета на УС за активността на организацията за интервала 18.09.2021 – 24.07.2022 година, както и Годишния финансов доклад за 2021 година

Общото заседание също по този начин взе решение за правене на Етичен кодекс на Сдружението, който да бъде признат на последващо Общо заседание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР