Футболист №1 за 2013 година Иван Иванов стигна до трета

...
Футболист №1 за 2013 година Иван Иванов стигна до трета
Коментари Харесай

Футболист №1 на България стигна до Трета лига

Футболист №1 за 2013 година Иван Иванов стигна до трета дивизия у нас. Бившият ни национал се е схванал с управлението на Вихрен и през вчерашния ден стартира подготовка с отбора от Сандански за новия сезон на Югозападната Трета лига.
При „ гладиаторите “ 31-годишният бранител ще се събере с Даниел Златков, с който като младеж е бил съотборник в Македонска популярност, написа pirinsport.com.

През пролетта Иванов носи екипа на литовския Паланга, а преди този момент беше част от втородивизионния турски Алтай. Последният му български тим беше Берое през сезон 2017/18. Русия, както е прочут бранителят, е играл е още за ЦСКА, Локомотив (Пловдив), Алания, Партизан, Базел, Панатинайкос и Арсенал (Тула).

На вчерашната първа подготовка на Вихрен за това лято участва мощният човек в клуба Георги Бачев, само че отсъстваше финансовият покровител Константин Динев.
До дни се чака да има изясненост по отношение на другите нови попълнения на санданчани, които резервират гръбнака на тима си от предишния сезон. Ясно е, че с клуба се разделят Димитър Петков-Макето, Живко Грозданов и Яни Тусонджиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР