Футболен турнир под надслов Татко, батко и аз“ организира и

...
Футболен турнир под надслов Татко, батко и аз“ организира и
Коментари Харесай

Футболен турнир под надслов „Татко, батко и аз“ проведе СУ „Юрий Гагарин“

Футболен шампионат под надпис „ Татко, батко и аз “ провежда и организира СУ „ Юрий Гагарин “ в границите на план „ Европейска година на младежта “ – народен координатор България.

Поводът е Европейската година на младежта 2022. Поканата към бургаското Спортно учебно заведение е на Министерството на младежта и спорта, а самият квалификационен шампионат мина при съвършена организация, обезпечена най-много от учителя по профилирана подготовка по футбол Георги Терзиев, който е и треньор на играещия в Елитната група тим на „ Черноморец “ при юношите до 17 години.

Отлично се оправи със отговорностите си и учителят по български език и литература в СУ „ Юрий Гагарин “ Димитър Дончев, който беше формален пратеник на БФС на шампионата и следеше зорко за съблюдаване на разпоредбите и феърплей от страна на участниците.

„ Искам да благодаря и на управлението на ОУ „ Георги Бенковски “ за поддръжката и даването на прелестната си спортна база за осъществяване на събитието “, съобщи шефът на СУ „ Юрий Гагарин “ Янчо Стойчев.

На първо място в класирането се подреди тимът на „ Крайморските “. Второто място зае „ Скрита мощ “. Следват „ Възраждане “ и „ Бианконери “.

Първите два отбора ще спорят за огромната премия на финалния народен шампионат, който ще се организира от 2 до 4 декември на НСБ „ Спортпалас “- Варна. Разходите за пътешестване, настаняване и храна са за сметка на план „ Европейска година на младежта – народен координатор България “, финансиран по контракт за безплатна финансова помощ Grant Agremeent № ЕАС – 2022 – 0233 с Европейската комисия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР