Футболен Пловдив, а и запалянковците от цяла България ще могат

...
Футболен Пловдив, а и запалянковците от цяла България ще могат
Коментари Харесай

Ясно е кога се прощаваме с големия Динко Дерменджиев

Футболен Пловдив, а и ентусиастите от цяла България ще могат да си вземат последно довиждане с легендата на футбола Динко Дерменджиев тази събота. Поклонението пред тленните остатъци на Чико ще се извърши в зала " Колодрума ", написа gong.bg. 

Траурната гала ще стартира в 10:00 часа, а в 13:30 часа ще е опелото в църквата " Св. Архангел Михаил ". Непосредствено по-късно ще е и погребението на именития някогашен футболист на Ботев Пловдив. 

Чико си отиде от този свят в ранните часове на 1 май, откакто не съумя да се пребори с инсулт. Часове след погребението му неговият обичан Ботев ще играе с Левски въз основата в Коматево мача си от 32-ия кръг на Първа лига. 

В началото на 90-те години Дерменджиев беше треньор и на Левски, откъдето постоянно са се отнасяли с почитание към него. На датата на погребението му е роден неговият непосредствен другар и някогашен съотборник в Пловдив през 60-те години на предишния век Георги Аспарухов-Гунди, който си отиде от този свят преди близо половин век. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР