Футболен клуб Черно море посреща Спартак на Тича днес от

...
Футболен клуб Черно море посреща Спартак на Тича днес от
Коментари Харесай

Варненското дерби затваря района около стадион Тича

Футболен клуб Черно море посреща Спартак на " Тича " през днешния ден от 17:45 часа. Във връзка с постъпило съобщение за осъществяване на шествие, проведено от последователи на народен почитател клуб " Черно море “ - Варна, на 07.05.2023 година в интервала от 15.30 ч. до 21.30 ч., ще бъде прекратено придвижването на коли по ул. " Никола Й. Вапцаров “ - в частта от кръстовището с бул. " Осми Приморски полк “ до кръстовището с бул. " Княз Борис I “.

Касите на стадиона ще отворят в 13 часа, а цената на билетите е 9 лв.. Пропуски се продават единствено за секторите, в които ще са ситуирани последователи на Черно море. Билетите за почитателите на " соколите “ са изчерпани и касата в бранша на гостите няма да работи.

Затворени за придвижване на МПС ще са:

- ул. " Никола Вапцаров " - от 15:30 до 21:30 часа;

- бул. " Осми крайморски полк " от 15:30 до 16:30 часа, както и след привършване на футболната среща - към 20 часа.

За времето от 15:30 часа поетапно ще се затварят и бул. " Сливница " и бул. " Княз Борис ", платното от кк " Златни пясъци " в посока центъра на града, за времето до 16:30 часа. Събирането на почитателите на двата тима ще бъде на Община Варна, към 15 часа за отбора на " Черно море " и на площад " Съединение " в 15:30 часа за последователите на " Спартак ", оповестява БНР-Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР