Футболен фен почина след ожесточен бой в Англия. Става дума

...
Футболен фен почина след ожесточен бой в Англия. Става дума
Коментари Харесай

Футболен фен почина след ожесточен бой в Англия

Футболен почитател умря след яростен пердах в Англия. Става дума за мач от Чемпиъншип. 55-годишен ентусиаст на Блекпул беше толкоз тежко ранен в главата след равенството 0:0 в семейството против водача Бърнли, че по-късно умря в болница, оповестяват британските медии, представени от Блиц.

" Инцидентът е станал в събота (4 март) към 19 часа, когато е имало кавга сред няколко души пред пъб ", оповестиха публично от полицията. Мъжът, който към този момент е умрял, е открит пред кръчмата с тежки пострадвания по главата. 33-годишен почитател от Бърнли е задържан на място по съмнение за нахлуване. Той обаче беше пуснат под гаранция до привършване на следствието.
Все още не са известни повече детайлности за закононарушението. Затова полицията на Ланкашир изиска помощта на почитателите и локалните поданици.

WINBET – повишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

" Инцидентът се е случил в многолюден регион и знаем, че е имало доста хора наоколо по това време, които са видели целия или част от случая. Ако имате кино материал и към момента не сте се свързали с нас, апелирам свържете се “, показа контрольор Трейси Макмърдо.

Блекпул изрази тъгата си от загубата на фена през днешния ден в изказване на уеб страницата си: „ Блекпул е надълбоко шокиран и тъжен от новината за трагичната гибел на неговия почитател Тони Джонсъни. Мислите на всички членове на асоциацията са със фамилията и приятелите на Тони. Почивай в мир Тони. ”
Бърнли също изрече загрижеността си след случилото се. „ Футболен клуб Бърнли е шокиран и тъжен от гибелта на фена на Блекпул Тони Джонсън, който умря “, написаха от водача във второто равнище на британския футбол.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР