Футболът винаги е заемал голяма част в сърцето на Рафаел

...
Футболът винаги е заемал голяма част в сърцето на Рафаел
Коментари Харесай

Мачът Барселона - Реал Мадрид или как Надал ще се подготви за днешния финал в ИУ

Футболът постоянно е заемал огромна част в сърцето на Рафаел Надал, който в детските си години е отделял време за футбол също толкоз, колкото и за тенис. Матадора даже е бил на кръстопът с кой от двата спорта да избере да се занимава професионално за в бъдеще, като ние единствено можем да се радваме, че това е бил точно тенисът. Още по-любопитен е фактът с желания от Рафа футболен отбор, защото неговият чичо Мигел Анхел Надал е един от най-легендарните бранители на испанския гранд " Барселона ", само че пък за сметка на това 21-кратният първенец от Шлема е голям почитател на техния максимален зложелател на терена - " Реал Мадрид ".

По-късно довечера ще се състои следващият епизод от безконечното дерби, което ще стартира два часа преди финалния конфликт в Индиън Улес сред Рафаел Надал и Тейлър Фриц. Именно това стана причина за един любопитен въпрос от страна на публицистите към испанеца по отношение на проектите му за вечерта и дали Ел Класико е част от тях, на който Рафа отвърна с усмивка: " Мачът започва в 1 часа (калифорнийско време), а аз играя в 3, тъй че ще виждам първото полувреме, след което имам работа за извършване ".

Nadal says he plans to watch Real Madrid-Barcelona football match on Sunday: " The first half yes. Then I believe I have work to do (
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР