Футболът в efbet Лига се завръща днес с мача от

...
Футболът в efbet Лига се завръща днес с мача от
Коментари Харесай

Арда се надява да продължи с победите и във Враца

Футболът в efbet Лига се завръща през днешния ден с мача от 5-ия кръг сред Ботев (Враца) и Арда (Кърджали). Двата отбора се намират в много друго въодушевление преди днешната среща. Преди паузата кърджалийци демонстрираха отлична форма и взеха две следващи победи, като се надяват през днешния ден да запишат трета. В същото време врачани са в серия от три следващи загуби и се надяват да спрат пропадането.

Всъщност Арда стартира сезона много решително. Възпитаниците на Николай Киров към момента не са усещали усета на загубата, като записаха 2 равенства и 2 победи.

Ботев пък имаше много тежка стратегия първоначално. Врачани започнаха сезона със ефектен триумф с 3:1 над първенеца Лудогорец, само че по-късно пристигнаха три следващи загуби от Локомотив (Пловдив), ЦСКА-София и Берое. Особено тежко бе последното проваляне от старозагорци с 0:6, което сигурно е довело до повишение на звук в съблекалнята.

Двата отбора нямат доста срещи между тях в елита. Всъщност те са изиграли единствено 3 мача, като в тях противниците имат по 1 победа, а 1 мач е приключил наедно.

В състава на Ботев единственият проблем е травмата на Ничев. Най-вероятно Антони Здравков ще заложи на Костов на вратата и пред него Миланов, Ндиайе и Керчев в защита. Зехиров и Буров ще бъдат халф-бекове, а в средата ще се разчита на Ивайлов и Златински. Ненов и Генов ще работят по двете крила, а офанзивата ще води Домовчийски.

Големият отсъстващ за гостите пък ще бъде Спас Делев. Така Киров ще пусне на терена Караджов под рамката и Стоев, Крумов и Ганев в отбрана. Лозев и Леони ще бъдат халф-бекове, а Мартинов и Руменов ще движат играта в средата на терена. Коконов и Ковачев ще са атакуващи халфове, а в предни позиции ще стартира Василев.

efbet Лига, 5 кръг:

БОТЕВ (ВРАЦА) - АРДА (КЪРДЖАЛИ)

Вероятни сформира:

БОТЕВ: Костов, Миланов, Ндиайе, Керчев, Ивайлов, Златински, Буров, Зехиров, Ненов, Генов, Домовчийски

АРДА: Караджов, Стоев, Крумов, Ганев, Мартинов, Лозев, Леони, Ковачев, Коконов, Василев

Стадион: " Христо Ботев ", Враца
Съдия: Николай Йорданов
Начало : 18:45 часа

efbet Лига 5 кръг, петък 11 септември  Ботев (Враца) 18:45предстои  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР