Футболът в България е жив! efbet Лига е интригуваща и

...
Футболът в България е жив! efbet Лига е интригуваща и
Коментари Харесай

Два прекрасни отбора и скандално съдийство! Не опорочавайте първенството и ВАР!

Футболът в България е жив! efbet Лига е завладяваща и оспорвана. Все повече ставаме очевидци на динамични конфликти, които приковават вниманието на почитателите. Най-пресният образец е борбата сред Левски и Лудогорец. Двата отбора заслужават хвалба за представянето си, защото изиграха впечатляващ дуел. Какво повече може да желаем? Страхотна атмосфера на стадиона, шест гола, борба за всяка педя терен и бърз и атакуващ футбол. Всичко щеше да е прелестно, в случай че основният арбитър Георги Кабаков и този в стаичката - Волен Чинков не бяха създали сериозен опит да опорочат мача.

Като цяло каквото имаха да объркат, го направиха. Най-фрапантната неточност бе обстановката в наказателното поле на Левски, където Кабаков подмина чиста дузпа за нарушаване против Сотириу. Кристална обстановка, която се видя и без помощта на ВАР. Волен Чинков обаче изобщо не си направи труда да даде знак на Кабаков да прегледа обстановката. Пред едната врата се гледа, пред другата - не. Каква е повода?

Действията на двамата обаче никога не изненадват, защото грешките им в ущърб на Лудогорец зачестяват. Напоследък съдийството на Кабаков е под всякаква рецензия. Неслучайно получава много отрицателни оценки и след всеки мач в Европа...

И освен това - Кабаков и Чинков позволяват поголовни неточности в българския шампионат, с които ощетяват много тимове.

Нужно е да се вземат незабавни ограничения против рефери като Кабаков и Чинков. Иначе рискуваме да опорочим шампионата, което за наслада на почитателите е много оспорвано и набира все по-голяма мощ. Рискуваме да опорочим и ВАР. Система, която може да бъде от огромна изгода, стига да се гледа от кардинални хора и експерти.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР