Футболът наистина е повече от игра. Александър Божилов не е

...
Футболът наистина е повече от игра. Александър Божилов не е
Коментари Харесай

Една подадена ръка: Сирак намери светлина във Витоша Бистрица

Футболът в действителност е повече от игра.

Александър Божилов не е име, което ще срещнете, когато гледате мачовете на Витоша Бистрица.

Но от известно време, Александър е сърцето на Витоша Бистрица.

Той е момчето за всичко в тима от покрайнините на София. "Кръгъл сирак съм, юношеските ми години бяха свързани с доста проблеми. Баба ми бе доста мощен човек, тя ме гледаше и ми помагаше в живота, " показа пред камерата на DIEMA SPORT Александър.

Житейската история на младия мъж не е лека, с доста удари, които го водят на стадиона в Бистрица.

"Мислите на такова момче са много комплицирани, елементарно е да тръгнеш по неприятен път. Но в един миг осъзнаваш, че би трябвало да излезеш от тинята, да си стъпиш на краката. Или продължаваш с живота си, или спираш с всичко. "

"В съблекалнята правеха ремонт, пристигнах като общ служащ. Домакинът видя, че се разпределям с работата и ми предложи да остана. "

"Когато желаех да се трансформира, да изляза от средата, в която живеех, се затварях у дома пред компютъра, това ми стана пристрастеност. "

"Искам да обиколя света, да пътувам. Отчасти сега си осъществявам фантазията, обикалям из България. Другата година желая да направя обиколка на Европа. Искам да виждам малко известни забележителности, да видя обиколката в града по какъв начин е. Пътят Ел Камино в Испания ми е фантазия. "

Слънцето към този момент огрява лицето на Александър в Бистрица.

"Тук в тима няма хора втора употреба. Всички са равни. Семейство сме. Имаме наша си къща, всеки прави нещо за тази къща, всеки гледа да оказва помощ на другия, " приключва младият мъж.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР