Футболът е велика игра, защото е непредвидима и понякога уж

...
Футболът е велика игра, защото е непредвидима и понякога уж
Коментари Харесай

Наистина ли играчите на Саудитска Арабия ще получат Rolls Royce

Футболът е велика игра, тъй като е непредвидима и от време на време сякаш изявените любимци могат да изгубят от най-неочаквания противник. Точно както се случи в мача сред Аржентина и Саудитска Арабия.
 Мондиал 2022, Саудитска Арабия, Rolls Royce Phantom и подаръкът, който ще получат футболистите
Щедрият подарък, който футболистите на Саудитска Арабия ще получат

Не всеки ден побеждават Аржентина

В първия мач на двата тима на Мондиал 2022 се чака, че аржентинците с лекост ще съумеят да победят непретенциозният тим на Саудитска Арабия. Но това не се случи и даже изгубиха.

Малко след историческата победа се появиха информации, че Мохамед бин Салман е бил разчувствуван от победа и е решил да подари на футболистите на страната по един чисто нов Rolls Royce Phantom. Подарък, който малко футболни федерации могат да си разрешат (ако изобщо има други, които могат).

Оказва се обаче, че това не е по този начин. Според Ney York Post, цялата тази информация е тръгнала от пакистански ортодонт, който я е публикувал в туитър. Запитан дали в действителност футболистите му ще получат чисто нова кола, Ерве Рьонар е безапелационен, че няма нищо сходно.

Треньорът на националния тим на Саудитска Арабия по футбол твърди, че страната има сероизна футболна федерация и министерство на спорта и сега не е времето да се занимава с сходни неща. Рьонар е безапелационен, че единствената им цел и фокус сега е излизане от групата.
 Мондиал 2022, Ерве Рьонар, Саудитска Арабия и за какво всички приказват за треньора
Треньорът, за който всички приказват

Ерве Рьонар още веднъж сподели на какво е кадърен

Информацията за подаряването на 26 автомобила Rolls Royce бе отречена и от Салех Ал-Шехри. Нападателят на Саудитска Арабия съобщи, че са в Катар, с цел да служат на родината си и това е тяхната премия, 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР